Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Kalamurekalan valmistaminen vaatii huolellista valintaa parhaista osista, jotta maksimaalinen laatu voidaan taata. Tällä reseptillä olemme huolehtineet kaikista monimutkaisimmista vaiheista, jättäen teille vain tämän herkullisuuden kypsentämisen ja sen nauttimisen ilon.
Toinen ruokalaji, joka ilmentää kaikkia meremme tuoksuja, taitavasti esitettynä yhdellä rakastetuimmista raaka-aineista: miekkakalalla. Herkulliset kääryleet, jotka sisältävät runsaasti herkullisuutta, päällystettynä houkuttelevalla paneroinnilla, nautittavaksi hyvän lisukkeen kanssa.